Ossekamp 5, 8531 XK Lemmer

Industrieweg 1, 8521 MB Sint Nicolaasga

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

DTV AgriTech uw partner voor al uw agrarische benodigdheden

In 2013 vestigde DTV Springs zich aan de Industrieweg te Sint Nicolaasga met de productie van technische en agrarische veren. Om onze klanten een complete betaalbare oplossing te bieden op het gebied van mini tractoren en mini werktuigen is DTV AgriTech in 2016 opgericht. In 2017 zijn wij meer agrarische artikelen in ons assortiment gaan opnemen. Doordat ons assortiment uitgebreid wordt en de positieve reacties van onze klanten hebben wij begin 2018 besloten om een showroom te openen aan de Ossekamp 3 te Lemmer. De showroom gaat binnenkort open (update van d.d.:2-5-2018).

De klantenkring van DTV AgriTech bestaat o.a. uit: gemeentes, hoveniers, golfbanen, sportverenigingen, begraafplaatsen, campings, boeren, paardenhouders en kwekers. Met ons praktisch inzicht adviseren wij u graag bij de aanschaf van nieuwe of gebruikte machines.

DTV AgriTech is een klein en jong bedrijf die de klant persoonlijk helpt bij vragen. Bij ons bent u geen nummer, maar echt een klant.

Top merken bij DTV AgriTech

DTV AgriTech levert kwaliteit producten voor een gunstige prijs.
Hier vertegenwoordigen wij de merken: Morgnieux, Kraffter, Solis, Joskin, Düvelsdorf…

Bijna elke maand worden er nieuwe kwaliteitsvolle producten van top merken aan ons assortiment toegevoegd.

DTV AgriTech onderdeel van DTV Springs

DTV Verenfabriek B.V. is in 1958 te Breukelen gestart als gespecialiseerd fabrikant van technische veren. In 1995 is de verenfabriek doorgegroeid en verhuist naar de Lemmer en heeft het de handelsnaam DTV Springs (www.dtvsprings.nl) gekregen.
En in 2013 was het weer zo ver, door groei moest er naar een nieuwe grotere locatie verhuisd worden. Dit is gevonden in de bedrijfspanden van het voormalige Van der Werf’s Bouwbedrijf te Sint Nicolaasga aan de Industieweg. Sindsdien hebben de activiteiten zich in rap tempo uitgebreid. Naast de technische veren (o.a. drukveren, trekveren schotelveren) worden er sinds 1996 ook agrarische veren (o.a. pick-up tanden, schuddertanden, harktanden, eggetanden etc.) geproduceerd en werd de handelsnaam Agrispring (www.agrispring.com) in het leven geroepen.